Natti!

Godkväll på er!

Först och främst måste jag säga STORT TACK till gulliga Aleksandra www.aleksandraek.blogg.se som fixade den här FINA designen till mig! Jag blev verkligen supernöjd och nu känns det mycket roligare att skriva! Tack så hemskt mycket!!:)

Nu är jag hemma från skolan och det va inte alls en rolig lektion idag. Jag var hungrig och trött efter ett par sömnlösa nätter så det gick inge vidare att hänga med.
Väl hemma möts jag av min pappa,Oliver och Colin som alla tre ligger och snarkar i soffan. Fasiken att jag inte hade kameran hemma för det hade blivit en rolig bild:)

Nu har Joona skjutsat hem min far och pojkarna sover i sina sängar. Ska plocka undan lite här hemma och sen blir det sängen för mig med!

Puss<3


Sömnproblem?

Kom hem från Carro för en stund sen. Colin VÄGRADE sova där men så fort vi satte oss i bilen så somnade han gott. Men eftersom det är 5 minuters bilfärd därifrån så fick jag förstås väcka honom både vid affären och när vi kom hem. Så han har sovit sammanlagt 20 min idag och vaknade vid 6 imorse. Dessutom har han sovit jätte dåligt senaste nätterna. börjar fundera på om det är den nya vällingen som vi köpte? God natt välling med havre.
Ska iallfall köpa majsvälling idag och se om det blir någon skillnad.

Nu ska jag och Colin gå och hämta storebror på dagis.

God morgon!

Har precis suttit i telefon med Joona och diskuterat drömmar. Herregud så man kan drömma sjukt ibland!

Idag ska jag ringa hyresvärden och prata om våran skitgranne under som klagar på oss varje gång vi träffas i hissen. Han tycker att vi "går för hårt" och att vi flyttar möbler på natten. Konstigat att våra barn inte vaknar isåfall? Det värsta är att vi vet varför han gör det och det tänker jag vara noga med att tala om. Han vill ha den här lägenheten för att sätta upp parabol. Tydligen kan han få in fler och bättre kanaler härifrån?
Hon som bodde här innan berättade att han tjatade om att byta flera gånger. Skitgubbe!!

Nu ska vi äta frukost och göra oss iordning för dagen!

hoppas ni får en bra måndag<3

Lite ensamt sådär..

Ibland när hela huset sover så får jag ångest och känner mig ensam. Imorn är det dagisdax och jag ska till skolan på kvällen. Min pappa kommer hit och är barnvakt åt pojkarna medans jag är där. Nu när det har kommit två nya små småttingar i familjen så känns mina pojkar så himla stora. Colin är ingen bebis längre och Oliver börjar skolan efter sommaren.

Jag tänker ofta på hur mycket tid jag förlorar med Oliver. Varannan vecka av hans liv. Och visst kan jag ha honom hemma från dagis, som jag också har många gånger men han älskar att vara där så det vill jag inte ta ifrån honom. Han behöver få komma dit och leka av sig med sina vänner. Jag vet att jag ältat det många gånger och i bloggen men i huvudet ältar jag det tusen gånger mer. Tyvärr inte så mycket att göra åt saken. I jul ska jag iallafall ha honom två veckor i sträck och det ser jag fram emot. Vi hinner liksom precis komma in i vardagen när han ska till sin pappa igen.

Nej nu är det dax för sängen, ska in och pussa på mina  små älsklingar innan jag kryper ner hos min stora älskling.

Nattinatt<3

Bättre sent än aldrig!

Har inte haft lust eller tid att blogga på sista tiden. Ibland försvinner bara lusten och då är det ingen idé att sitta och tvinga fram ord.

Idag har jag och mina pojkar varit o hälsat på lilla familjen i södertälje. Lilla Emilia är verkligen så underbart fin och man kan inte sluta titta på henne. Loijsans familj var också där över dagen och dom är verkligen varma och trevliga. Vi gick på julmarknad med alla barnen och sen blev det kebab för hela slanten.

Kom hem för några tmmar sen och nu sover barnen+Joona gott i sina sängar. Har tagit massor av bilder under tiden jag inte har bloggat men min dator är som sagt väldigt seg på att ladda upp saker så det får bli en annan kväll.

Båda pojkarna är iaf vaccinerade mot svinsjukan nu och ingen utav dom reagerade starkt på sprutan. Iofs ska en andra dos tas efter 3 v så då kanske dom reagerar annorlunda?

Nu ska jag ringa Fannie och ha lite kvällsprat...

Puss på er!

Fina älskade lilla!

Välkommen till världen älskade lilla flicka! Är så stolt och glad att jag får bli gudmor till det lilla underverket<3<3 kommer alltid att finnas för dig lilla Ella EMILIA Saarinen!


Trasig mobil!

Om någon försöker nå mig och jag inte svarar så är det för att min mobil har gått sönder...igen! Fuktskada skulle jag nog säga ganska säkert. Typiskt! Men om någon vill att jag ringer så skriv en kommentar med nummer så ringer jag upp.´För nu lär väl alla nummer följa med telefonen:(

Puss på er!


Nya möbler,tack!

Åh jag vill verkligen göra om här hemma! Jag vill ha nya möbler och nya lampor. Känns så fruktansvärt mörkt överallt och speciellt nu på vinterhalvåret. Jag längtar tills ekonomin blir bättre och vi kan börja göra fint.

Snart dax att börja med middagen!,

Lite bilder från igår och idag!


 


sjöhistoriska museet.

Nu är vi hemma igen. Colin sover och Oliver kollar lite på barnprogram. Vi fick med oss lite rester hem efter festen igår och det satt bra i magen när vi kom hem.

Själva museet va ju inte sådär jätte roligt men vi gick ner till barnhörnan där pojkarna lekte och sen fick Oliver pyssla i deras pysselrum. Han fick måla på tyg och göra en bläckfisk av papper.
Hon som jobbade där kom fram och pratade lite och berömde mig för att jag lyckades hålla koll på en vild Colin samtidigt som jag hjälpte Oliver att pyssla. Sånt gör en glad, för det är inte alltid så lätt med två barn ibland!

Joona fick en bok av Colin på fars dag så han har fullt upp med den just nu. Grattis älskling på fars dag<3


Måste fixa ny design!

Gud vad min blogg ser TRÅKIG ut!
Jag tänker inte ens försöka att fixa den själv för jag har prövat så många gånger förut och jag förstår verkligen inte! Någon som är duktig på sånt och vill hjälpa mig?


Väldigt lyckad dag igår!

Det blev verkligen en heldag igår! kalaset hos William va jätte mysigt med massa gott fika och ett glatt litet födelsedagsbarn:) Han fick massor av fina presenter och av oss fick han en dammsugare som han har önskat sig, nu slipper han låna mammas;)

Efter det åkte vi direkt hem till mamma på 70-årsfest. Det va mysigt att träffa lite av släkten och där bjöds det på god mat. Oliver ville sova kvar hos mormor så då blev det så. Dom kommer nog snart och då tänkte jag ta med barnen till sjöhistoriska museet eftersom jag har gratisbiljetter dit.

Glömde kameran hos mamma men lägger in bilder ikväll..

Ha en fin dag<3


lilla koppan..

Morn!

Inatt har jag sovit som en gud! Colin vaknade och ville bli hämtad till våran säng som alltid men annrs har jag sovit djupt. Riktigt skönt!
Däremot är Colins svinkoppor inge bättre alls, snarare värre?
Så imorse åkte vi till Carema vårdcentral i gullmarsplan och där va dom helt underbara! Kollade öron och hals samt hela kroppen riktigt noggrant. Hon tyckte att eftersom han har en liten koppa vid ögat så skulle han äta pencillin och det känns som rätt beslut. Han är ju så liten och förstår inte när man ber honom att inte klia.

Just nu sover han och jag passade på att ta en dusch medans.

Hoppas ni får en bra dag<3

God natt!

Gick och la mig för att sova med Joona för någon timme sen, han ska upp vid 3 inatt och jobba så han slocknade fort som tusan, men jag fann ingen ro i kroppen. Så nu har jag varit uppe en stund, plockat lite och njutit av tystnaden;) Ni som känner Boll förstår;) Haha! Nedå;) Men nu måste jag lägga mig om jag ska orka imorgon.

Massor av kramar till lilla Emsan som har feber! Krya på dig lilla hjärtat<3<3<3


En bild från vårat köksfönster just nu! Så fint när globen lyser!


Tröttis..

Nu sover Colin gott i sin säng och mr J kollar på film. Jag känner mig rastlös så funderar på att ta en promenad. Kanske inte så roligt att gå själv i mörkret men jag orkar inte sitta inne. Man märker att Colin blir rastlös när vi är hemma så mycket. Han hänger efter mig HELA TIDEN och vill att jag ska bära på honom. Min lilla skrutt<3
Imorn vid 13-tiden ska jag hämta Oliver från hans pappa och jag längtar så så mycket efter honom! Att vara ifrån sina barn är verkligen hemskt:(

Kommentera mera!!!

roligare att skriva då:)

Kärlek!


:(

Är det inte svininfluensan så är det fan svinkoppor istället:( Dock hade han väldigt lite så han behövde inte pencillin men det är änå smittsamt så det verkar inte bli något kalas för honom imorn, vill ju inte riskera att smitta någon. Får se om han kan vara hos mamma så kan jag ta med Oliver och åka dit en stund iallafall. Typiskt att det kom just nu! min lilla skrutt:(

Dagis!

Nu har jag pratat med förskolechefen och den 11 januari är tidigaste datumet som Colin kan börja! Alltså samma datum som skolan börjar. Typiskt! Och Joona har recis börjat nytt jobb så be om ledighet där tycker jag inte låter som en bra idé. Åh fy vad krångligt det blir!


Utslag..

Jag och Fannie har precis ätit lite lunch efter att ha varit på toysrus och kikat! Gud man blir ju som ett litet barn där inne,haha!Hittade lite saker till William och sen tog vi en sväng in på rusta också. 

Imorn är det Williams 1-års kalas och sen ska vi ha fest för min mormor som fyller 70 år. Mycket kul på en och samma dag:) Kommer ta massvis med bilder såklart:)

Men snart ska jag ta med Boll till läkaren för han har fått massa sår runt näsan. Vet inte va det kan vara men min mamma pratade om mul&klöv-sjukan! Hoppas inte han har det för det är tydligen väldigt smittsamt och då blir det inge kalas för oss imorgon:(

Ja må han leva!!

Ja må han leva, ja må han leva!! Grattis älskade lilla William på din 1-års dag! Vi älskar dig!




Vägrade sova!

God morgon!

Igår vid 22-tiden skulle vi lägga oss hemma hos mamma. Vi lyfte över Colin till soffan från mammas säng till soffan där vi skulle sova. Vi brukar skjuta ihop extrasängen och soffan så det blir lite mer plats. Hursom så ville Colin inte alls vara med då! Han ville inte sova utan skrek och satte sig upp hela tiden.Jag gav honom alvedon och satt med honom i famnen och gungade, men inget fungerade. Efter 1,5 timme kom mamma ut och försökte hjälpa mig men också det förjäves. Tillslut bestämde jag mig för att åka hem. Både hon och Thomas skulle upp och jobba tidigt så det kändes jätte dumt att hålla dom vakna hela natten. Resan hem gick bra och Colin var pigg hela tiden. Väl hemma la jag honom i hans säng med välling och då somnade han som en stock. Men efter nån timme vaknade han igen och skulle promt sova hos oss. Nu vaknade han för en stund sen. Vet inte vad det kan ha varit?

Nu är han iallafall pigg och glad. Ska fixa lite fruklost nu och möta Fannie om ett par timmar.

Puss

Grekland förra sommaren!



17 Juni åker vi igen, den här gången till kreta. Det blir Colins första resa och Oliver längtar som tusan! Blir ett jätte mysigt barnhotell med lekpark, vatten-rutschkana och bamseklubb:)

Hos mamma..

Just nu sitter jag under en filt hemma hos mamma, blev bjuden på middag som bestod av wraps. Riktigt gott! Oliver ringde precis och sa godnatt, min lilla skrutt! gud vad jag saknar honom.
Annars har jag bara städat lägenheten idag. det behövdes kan jag säga!

Nu ska jag ringa Loijsan och kolla hur lilla Nino mår...


Godmorgon!

Natten har varit ok förutom Joonas väckarklocka som har ringt stup i kvarten. Minns inte om han kom upp och jobbade men han va inte där när vi vaknade iallafall. Colin mår lite bättre men han har fått konstiga prickar i ansiktet. Ska ringa bvc oxh kolla vad det kan vara?  
Min mamma kommer hit på lunch och sen ska vi hem till henne och äta middag ikväll. Får se om vi sover kvar men det lär nog bli så.

Det snöar ute:)

Onsdag kväll...

Hej på er!

Idag har vi mest sovit. Colin har varit jätte gnällig och hängt i mitt ben dom timmarna vi har varit vakna. Jag kan inte ens lämna rummet utan att han blir hysterisk. Men det är bara när vi är hemma som han är såhär. Jag gick till tvättstugan och Joona var hemma med Colin så länge. Jag hörde skrik redan i hissen när jag var på väg upp och sen sa Joona att han hade skrikit nonstopp sen jag hade gått:( Lilla plutt! Han har haft feber också som har legat runt 38.5 och det är säkert på grund av sprutorna igår.
Nu sover han iallafall och jag och Joona ska också lägga oss nu. Joona ska tydligen upp och jobba inatt.

Tack älskade Sina för eran hjälp idag! Ni är guld!! Love u<3

inge bra idag!

Idag är det absolut ingen bra dag. Gick och la mig med världens huvudvärk igår och Colin har sovit väldigt orolig inatt. Vi gick upp vid 8 men är fortfarande helt slut. Colin  fick alvedon för en stund sen och nu har han äntligen somnat om. Han hade nog ont efter sprutorna som han fick igår. Jag har fortfarande ont i huvudet så ska ta tabletter och lägga mig jag också.

Hoppas ni andra har en bättre dag!

Wiii:)

God morgon!
I skolan igår fick jag en glad överraskning! Jag fick VG på min sammanställning:D Gissa om jag blev chockad! Hade ju bara siktat på G:) Det gav mig verkligen en spark där bak och nu känner jag mig mycket mer peppad. Det här SKA GÅ!

Jag tror att jag har glömt att skriva om det, men jag kommer inte att gå tillbaka till jobbet. Jag slutade med avgångsvederlag och jag kommer att plugga heltid from Januari. Det betyder kortare dagar för barnen på dagis och att jag i framtiden kommer kunna jobba med något jag verkligen brinner för. Jag och Carro har sökt till samma kurser och det känns jätte bra. Då kan vi stötta varandra och plugga tillsammans.

Stackars Joona fick gå upp 2.45 inatt för att köra sin första kund. Stackaren var helt slut:( Men han komme rnog in i rutinerna snart. Jätte duktig är han iallafall.

Idag får vi besök av älskade Fannie och sen ska vi till bvc för 1-års kontroll och vaccination. Ikväll blir det nog besök hos svärmor som fyllde år igår.

Hoppas ni får en bra dag! Puss

God morgon!

Fick äntligen klart min sammanställning igår. Skickade in den till läraren så får hoppas att han tyckte den var bra. Känns inte som någon idé att jag siktar mot högre än godkänt. Det var så länge sen jag pluggade och jag tycker att allt är så svårt! Eller så är det jag som krånglar till det så att det blir svårt? Hursom så ska jag försöka att inte ha så höga krav på mig själv. Jag gör mitt absoluta bästa och det är det viktigaste.

Colin har sovit jätte dåligt inatt:( Haft ont i magen och vägrat somna om. Jag masserade magen och försökte med allt. Vid 3 somnade han om men vaknade några timmar senare igen. Funderar på om han åt något konstigt igår? Nu är han iallafall glad och han o Oliver sitter och leker tillsammans. Det gör mig så varm att se hur mycket mina pojkar älskar varandra! Idag när Oliver vaknade och kom ut i vardagsrummet så blev Colin så glad och skulle promt ligga i hans knä och gosa. Älskade barn<3 Men idag är det pappavecka för Oliver igen:(

Idag ska jag, Carro och pojkarna åka till farsta och kika efter skor till Boll. han fick presentkort där när han fyllde år så det tänkte jag använda nu.

Ha en mysig dag! Puss

Mysdag!

Idag har vi haft en riktig mysdag! Först blev vi bjudna på lunch av söta Carro och sen blev det andys lekland för hela slanten. Oliver och Oskar försvann direkt och kom tillbaka helt svettiga sen! Vi lekte med barnen i babyhörnan och åkte lite rutchkana:D
Tillslut deckade dom små och då passade vi på att fika lite. Tack för allt idag Carro<3

Vi åkte hem vid 16-tiden och då ringde Olivers dagiskompis mamma och frågade om hennes son fick komma till oss och leka med Oliver. Dom bor på samma gård som vi så vi hämtade upp honom på vägen hem och sen har det varit helt villt här:) Pojkarna har sprungit runt och jagat varandra och Colin trippar tappert efter och vill vara med:) Nu Hhar Colin precis somnat och snart är det Olivers tur. Tror dom båda kommer sova riktigt gott inatt!

Lite bilder från dagen


Nu ska jag busa lite med min stora kille innan han ska lägga sig..


Dääää dääää!

Colin trippar runt här och skriker dää däää! Han pekar på allt och när man säger vad det är så ler han så stort:D Hans gång börjar verkligen komma nu och snart går han nog mer än han kryper. Tycker det ska bli skönt för då kan han göra av med energi på ett helt nytt sett! Och så vill jag gärna att han lär sig gå helt tills han börjar på dagis.





Nu är Joona i duchen och ska snart börja sin första arbetsdag:D jag ska börja göra iordning mig själv och barnen så vi kan börja åka snart vi med.

 


Söndag!

Godmorgon!

Först och främst vill jag tacka för era kommentarer söta! Ni är guld<3

Igår var vi och träffade Elsa och Marie. Jag fick tårar i ögonen när vi skulle gå och jag kände verkligen hur mycket jag har saknat henne. Men hon kommer hem till jul igen och det är inte så långt kvar. Hon har lärt sig flytande grekiska och både pluggar och jobbar där. Väldigt modigt tycker jag!

På kvällen kom Joni och Loijsan förbi på en snabb kaffe och gud va Loijsans mage är fin! Snart dax gumms;) När dom hade gått så tog jag, Joona och pojkarna en promenad på kyrkogården. Vilken känsla det var att se alla ljusen och människorna. Både min morfar och min baandomsvän logger där så det låg både sorg och kärlek i luften. Det blev en rätt lång promenad och Colin somnade på vägen så när vi kom hem så blev det bad och sängen Oliver. Han somnade direkt så den friska luften tog nog ordentligt;)







Idag ska jag och pojkarna iväg hem tlll Carro. Hon ska nämligen vara barnvakt åt sin lillebror som
är 7 år. Han och Oliver kommer jätte bra överens så då tänkte vi att dom kunde leka så kan småpojkarna leka också:) Ska bli mys!

Nu ska vi äta lite frukost här. Hoppas ni får en bra dag<3

Puss