Dagisdax!

Godmorgon!

Igår somnade jag runt 19.30 så jag är något utvilad idag:) Kände mig hängig och har ont i halsen så det var verkligen välbehövlig sömn.
Innan det var vi hemma hos Carro och william och det var lika mys som vanligt. pojkarna blev SÅ GLADA att se varandra. Gullungar<3

Idag är det första dagisdagen och jag är väldigt förväntansfull:) Idag är vi där från 9-15 och jag är med hela tiden. Lägger honom, byter blöja och hjälper till med maten. Tror det kommer gå jätte bra.

Nu ska jag ska sätta mig och märka alla dagiskläder eftersom det inte blev av igår.

På väg till william och Carro
Colin på väg hem till sin bästis<3

Sista dagen hemma med Boll...

..för i morgon börjar nämligen dagis:) Ska bli riktigt spännande och jag är inte ett dugg nervös över hur han kommer tycka det är för jag vet att han kommer älska det! Han älskar när det är mycket folk runt honom och han älskar att leka med andra barn. Däremot är han väldigt mammig så det kommer nog bli lite nervöst första gången man ska lämna helt. Men han har ju sin storebror på samma dagis och det är nog en stor trygghet.
Dock kommer dom inte vara så samma gård eftersom dom större barnen har en naturgård men det är bara ett staket som skiljer dom åt.

Det är det 3-dagars-inskolning så jag kommer vara med må-tis och sen tar Joona ons så jag inte missar så mycket i skolan och för att han också ska se hur det är på Colins dagis. På torsdag lämnar vi från 9-15.


Igår pluggade jag större delen av kvällen men har fortfarande lite matte kvar+eng. Får ta tag i det ikväll.
I eftermiddag ska vi hem till carro och William och leka lite:) saknar dom!


Nu kom min man hem och vill ha sällskap till frukosten så jag säger bye bye nu...

 


Tidig morgon...

Japp jag och Colin är vakna och det är fan ett under att Oliver lyckas sova när det första Colin gör när han vakna va att springa runt och skrika TIIITTAAA TIIITTAA!!!! till precis allt!! Helt plötsligt var allt väldigt fascinerande  för lilla herrn.

Igår hade vi bsök av lilla Leo, Emilia och William. Med sina föräldrar förstås:) dom små växer som tusan och det är skrämmande hur fort det går!! Älskade barn<3

Nu vaknade Oliver. Undra varför?!

Ha en bra dag:)

Värmen!

Kollade precis på termometern och nu är det 20 grader istället för 17-18 grader som det har leggat på innan:) Faktiskt så känns det stor skillnad och imors när jag vaknade så var jag inte kall om näsan som jag brukar. SKÖNT!

Hoppas vi får svar ang lånet snart. Vill inte ringa och tjata på dom men hur lång tid ska det ta? iofs har det ju varit röda dagar och så. Men dom får till fredag på sig för då har det gått två veckor. sen ringer jag som den bittra kärringen jag är;)


Trött!!!!!

Idag är jag supertrött! När Colin vaknad eimorse ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Jag har varit sur och vresig hela morgonen och jag börjar känna av huvudvärken. Jag grät till paradise hotel igår så jag tror jag vet vad som väntar. Fel tid på månaden om man säger så;)

I helgen måste jag köpa matteboken som jag ska ha i skolan och den kostar fasiken 300 kr. an kommer ju bli ruinerad av att börja plugga. Vet inte ännu vad vi kommer ha för bok i engelskan men den är säkert inte billig den heller. Ohh vad jag längtar efter att komma igång nu:) Och jag är så glad att jag och Carro kommer gå i samma klass och kan kämpa tillsammans.

Igår va älskade Fannie här. Vi tog med oss varm choklad och gick bort till pulkabacken med barnen. Oliver var modigast och åkte snowracer med full far nerför backen medan jag och Fanni tog det lite lugnare i svängarna;) Colin sov i vagnen hela tiden och vaknade först när vi kom hem.

Idag blir en lugn dag hemma. Skulle behöva städa men jag orkar inte idag. Väntar på ett städryck ïstället. Men ikväll ska iallafall julpyntet bort tyvärr. Oliver och jag ska fixa med det när Colin har somnat.

Ha en bra dag<3

#%& typ?

Hellu!

Försöker finna tid för uppdateringar men det går sådär märker jag. Men jag gör så gott jag kan iallafall:)
Igår blev vi bjudna på god middag av mamma och Thomas. Oliver blev kvar som vanligt och vi åkte hem.
Idag har vi varit hos Carro en sväng och eftersom Colin somnade på vägen hem så är han pigg nu. Försökte lägga honom 19.30 men det va helt omöjligt att få honom att sova då.
Oliver blir kvar en vecka till och det känns superbra:) Önskar att han kunde vara här jämt.

Fastighetsskötaren var och luftade våra element idag också så nu får vi hoppas att det blir varmare här. Klarar inte den här kylan!


Nope nu ska jag försöka få kidsen i säng!


Lugn dag...

I morse åt jag och barnen mysfrukost med massor av tända ljus, kokade ägg och satt länge tillsammans vid bordet. Känns som att vi måste passa på nu för sen börjar dagis och skola och då kommer det bli lite stressigare på morgonen. Kommer nog ta ett tag att få in alla rutiner när man har varit hemma 1,5 år. 

Nu sover Colin och i eftermiddag ska jag och Oliver gå iväg och åka pulka helt själva:) Lillebror får vara hemma med pappa så får dom lite kvalitetstid också.


Hoppas ni får en mysig dag!


Colin gillar INTE kyla..

Nu har vi varit ute och fått lite frisk luft. Vi tog snowracern och åkte bort till pulkabacken i parken.
Killarna tyckte det var jättekul och Oliver åkte (till min fasa) ända från toppen av backen.
Colin stod mest och tittade på folk som kom nerfarande men efter en stund tröttnade han på det och ville bara vara i famnen. han är precis som jag och giillar inte den här kylan.

Nu ligger han i sin säng med en flaska välling och jag tror att han kommer somna. Oliver och jag myser i soffan och ska snart äta lite mellis. Sen kommer Olle och angelica hit och visar upp sin lilla pojke:)

Lite bilder


Jag och min fru Skålar in det nya året:)

Ni är mitt allt<3<3<3<3<3<3<3






Ensamt...

Just nu känner jag mig bara riktigt ensam och nere. Dom flesta är hemma med sina familjer men jag sitter här ensam med mina två pojkar. Ska det kännas såhär och ska man behöva känna sig såhär ensam?
Allt är stängt och det är för kallt för att vara ute. Jag är ingen vintermänniska och det får mina barn tyvärr lida för. Det blir inte många timmar ute en sån här dag. Oliver har varit hemma från dagis sen innan jul och man märker att han börjar bli rastlös, han saknar sina kompisar.

Funderar mycket idag och försöker se framåt. Den 11 börjar skolan och den 18 börjar Colin dagis. Och dagis är något han verkligen behöver. Han har verkligen stort behov av att leka med andra barn märker jag. Den 13 fyller jag 23 år och den 30 är det utgång med mina tjejer:)

Har ju lite nyårslöften också:

  • Sluta oroa mig i onödan för sådant jag inte kan påverka.
  • Börja träna, minst tre gånger i veckan.
  • Bara äta godis/fet mat på lördagar.


    Wish me luck!

Äh nu tar jag med barnen ut med snowracern. Vi får klä oss varmt bara.


 


God fortsättning!

God morgon!

Nya året har börjat bra, Jag och Loijsan skålade med mörk champange på balkongen och kollade på alla fyrverkerier. Oliver somnade en halvtimme innan tolvslaget och sen gick det inte att få liv i honom tyvärr. Emilia sov också gott i soffan men Colin vaknade av alla smällaroch fick vara med och kolla. Han var helt fascinerad av alla färger och kollade med stora ögon:) ett par timmar senare åkte flickorna hem och vi gick och la oss igen.

Tack för en super mysig kväll mina hjärtan:* Nästa år är det våran tur att gå ut;)

Barnen vaknade vid 7-tiden och då var jag måttligt road av att gå upp kan jag ju säga. men efter lite frukost och kaffe så känns det lite bättre. Idag har vi inga planer alls och dom flesta kommer nog vara väldigt trötta efter gårdagen.

Håller tummarna att dom hittar den 4-åriga lilla flickan som försvann igår:(