Onsdag..

Idag är det alltså onsdag, Oliver brukar ju vara hos mormor då men idag är Thomas sjuk så jag ska snart hämta båda barnen. Har varit i skolan hela dagen och på väg hem träffade jag på en gammal tjejkompis som jag umgicks mycket med när Oliver va bebis. Hon har själv en son som är 8 år och nu är hon gravid igen:) Vi ska ta en fika någon dag och prata igenom allt som hänt under dom här åren. Roligt:)

Imorgon kommer Joni och Loijsan hem från finland och då ska vi dit och hjälpa dom att flytta. Ska bli spännande att se deras nya lgh:)

Nu ska jag plocka lite innan det är dax att gå till dagis.. puss!


<3

Älskar dig Fannie!!!!

Jaha!

Dagen har varit helt ok... Ibland upptäcker man sidor hos människor man stär nära. Sidor man aldrig sett förut men som man inte gillar. Men men..Jag har bestämt mig för att inte lägga någon energi på dom som inte gör det på mig...SÅ jag sätter punkt där.

Lämnade pojkarna på dagis imorse och stressade till skolan. Hade tre timmar natur och sen tillbaka till dagis och hämtade Colin. Olivers avd var iväg på utflykt idag så han fick hämtas senare.
På eftermiddagen har vi rensat lite i deras rum och möblerat om lite.  Sen fick dom rita lite medans jag lagade mat. Nu ligger dom och sover och jag ska snart gå och lägga mig. Imorn är det religionkunskap som jag ligger skapligt efter i. KUL!

Vet att jag kan låta lite bitter och visst akn det vara tråkigt men har en ganska jobbig period i livet nu och då blir det lätt att allt låter lite negativt. Hoppas ni står ut med deet;)


Puiss


Hellu!!

Läkaren gick bra, fick molipect utskrivet men hade redan en sån flaska hos Carro som Niklas va snäll och kom över med. Carro hade skickat med goooda cocosbollar också:) tack snälla ni! Eftersom Colin VÄGRADE Molipect än en gång så blandade jag i det i vällingen. Han har sovit ganska lungt hittils men får se hur natten blir.

Oliver kom hem idag iallafall och som jag har längtat efter min stora kille. Han är så stolt för att han ska börja spela fotboll i april och pratar om det mest hela tiden:)
Idag vid matbordet sa han "vet du mamma jag tror att Oskar är kär i Anna på dagis för Lois sa att dom hade pussats bakom huset" Haha shiiit va stor han börjar bli! Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara för det kom så plötsligt:D Och han har aldrig pratat om sånt förut:) hehe.

Joona somnade på soffan när han kom hem och jag ska också lägga mig strax.


Skriver imorgon igen..Nattinatt<3

Falsk krupp..

Nu sover Colin som var helt slut efter en jobbig natt. Colin har ju haft falsk krupp några gånger och nu var det dax igen. Han hade svårt att andas och spydde upp slem. Men vi öppnade sovrummsfönstret så mycket det gick och då andades han lättare. Så läkartid har vi idag kl 14.00.

Idag på morgonen var mamma barnvakt en sväng för jag skulle ha redovisning på engelskan. Gick ju sådär kan jag säga. Inte nå vidare bra. Men jag gör så gott jag kan och nöjer mig gott och väl med ett G.

Juste har en ny dator nu som Thomas var så snäll och betalade halva på. Det är en minilaptop med inbyggd webcam och allt. Perekt att bara stoppa ner i väskan när man ska till skolan. Tack så hemskt mycket!

Nu ska jag kolla sl och sen plocka undan lite innan vi åker till farbror doktor.



Mina två hjärtan förra sommaren<3

Skärpa mig!

Nu får jag fan sluta gräva ner mig... Det får bli som det blir iallafall. Och jag måste verkligen plugga så jag ska sätta mig nu direkt. Då kan man fokusera på det och slippa dom jobbiga tankarna.

En STOR ros till mamma och Thomas<3

Tankar...

Tankarna far iväg...ganska mycket just nu. Tankar alltså. Hur mycket vågar man förändra? Vad kommer hända då? Inte lätt när man känner sig bortstött..

Hade en mysig kväll med Angelica, Loijsan och dom andra tjejorna igår. Tyvärr hade jag glömt kameran så bilder blir det inga. Men det blev en hel del klämmande och kännande om man säger så;) Sen blev det utgång men småbarnsmammor som vi är så blev det inte allt för sent. Sov hemma hos J&L och kom hem för en stund sen. Längtar efter min lilla som kommer snart. Imorn kommer min stora efter en lååång vecka. Mys!

Har massor att plugga men finner ingen ro till det just nu. Just nu vill jag bara flytta....långt bort härifrån!


Spara till?

  • Bil
  • Nya boobs
  • Resa till thailand


Jag drömmer!


Yeye

Hade bokat upp mig på dans ikväll men huvudvärken börjar smyga sig på lite smått så jag tror jag struntar i det. Får bli en hemmakväll och tidigt i säng istället. Har verkligen bliivit slarv med träningen eftersom Colin har varit hemma från dagis flera dagar nu. Men what to do liksom?

Igår var vi hemma hos Loijsan som fyllde år och fikade, åt middag och umgicks. Mycket mys!
Men på senaste tiden har jag verkligen saknat bil. Att bara kunna spontanåka någonstans utan massa tåg och bussar. Tog oss nästan två timmar att komma hem på kvällen. Det är skillnad mot 20 min med bil.
Skulle tagit massa bilder men det glömde jag helt bort. Emilia har blivit så stor och hon är så charmig och go lilla sessan.

Nu ska jag börja med middagen...

GRATTIS LOIJSAN<3

Grattis fina hjärtat på din födelsedag! Älskar dig såååå mycket!


Sömntuta..

Har sovit med Colin en bra stund och tröttisen sover fortfarande. När han vaknar blir det lunch och sen kommer Olivers pappa hit med honom eftersom dom inte hade kommit iväg till dagis idag. Tänkte ta ut barnen i parken sen och så måste vi förbi affären och posta ett brev ang lägenhetsbytet.

Igår kväll hade vi Sandra och Dennis här och spelade bingolotto:) Jag vann en ny lott och hon en hundring. Så får se om dom vill komma och spela nästa söndag också? Mys var det iallafall.

Nej jag ska ta en snabb dusch innan trollet vaknar till liv;)


Godmorgon.

Fy vilken jobbig natt vi har haft. Colin har haft ont i tänderna och skrikit, rullat runt och ställt sig upp i sängen. Först trodde jag att han bara drömde så kämpade för att försöka få honom att somna om, men icke. Då gav jag honom alvedon och då lugnade han sig. Så idag blir han hemma från dagis. Dels för den jobbiga natten men också så han får vila lilla näsan som är ordentligt svullen idag också. Jag får helt enkelt plugga när han sover.

Sen ska vi ju hämta Oliver på dagis också:D saknat min stora kille.


Avvaktar..

Nu kom Joona hem och han tycker också att det ser svullet ut, och det ser ju ännu värre ut med det såret mitt mellan ögonen. Men han verkar pigg och så så vi håller tummarna att han inte blir hängig eller snuvig.

Min lilla pojke:(

Nu är vi hemma igen. Fikade lite hos mamma och när vi promenerade hem igen så gick vi förbi parken för att leka lite i "bebisparken". Colin gick upp på ett tåg men snubblar och ramlar framåt och slår i näsan i en kant. När jag tar upp honom så tycker jag att det ser tillplattat ut vid näsbenet och det började blöda från såret.
Jag får panik och vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till men jag sprang bort till vårdcentralen men där var det förstås stängt eftersom det är söndag. Jag höll hela tiden koll på Colin så att han va vaken samtidigt som jag torkade bort blodet och ringde vårdguiden.
Colin hade lugnat sig och betedde sig helt normalt och även om jag hade lust att ringa ambulansen så försökte jag sansa mig och beskriva för sköterskan hur det såg ut. Hon sa att jag skulle observera honom i sex timmar och blir han snuvig eller spyr så skulle vi åka in direkt. Lilla lilla hjärtat:(


Promenad

Blidde ingen dejt med C och W och inte kunde vi låna brorsans bil heller för han var i göteborg för tillfället. Istället blir det en promenad hem till min kära mor och Thomas. Klarar inte av att sitta inne i det här fina vädret!

Hoppas ni får en mysig dag<3

Anna Bergendahl


Är det vår nu?



Igår åkte skinjackan och solglasögonen på när jag och Colin var ute på promenad i solen. Fick lyckorysningar genom kroppen när jag gick där och tänkte på att sommaren är på väg. Den här sommaren ska bli supermysig med min familj och mina vänner<3

Lite bilder



Söndag

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev men nu börjar det klia i fingrarna så ska väl försöka ta mig tid att skriva några rader. Våran dator är trasig men har fått låna en av mammas kille.

Vad händer här då? Barnen växer och växer, fort går det också. 

Oliver börjar simskola och fotbooll snart och i sommar börjar han SKOLAN! Herregud va stor han börjar bli. Dom är ett killgäng som umgås på dagis och en del bus har det allt blivit. Måste säga at det känns riktigt hemakt dom veckorna Oliver är hos sin pappa och jag går och hämtar Colin och lämnar O kvar på dagis. Det känns fel på nå vis att bara hämta ett av sina barn. Nu i veckan såg Oliver mig i fönstret och började knacka och vinka. Då brast det i hjärtat och jag ville bara gråta. Men imorn kommer han till oss igen och jag längtar.

Colin har börjar prata mer och han går ofta runt och ropar mooomooo efter mormor,hehe. Dagis går superbra och han trivs som fisken i vattnet. Han blir inte ledsen när jag lämnar och det känns skönt. Han är en riktig liten vilde och hans senaste påfund är att klättra upp på köksbordet och dansa när han väl är där uppe.

Däremot börjar jag undre om han är överkänslig mot något? Hans kinder är ofta väldigt röda och svullna. Har prövat med både fet kräm och mildison men mildisonet hamnar i ögonen och då blir han röd och irriterad i dom istället. Men ska och ta vaccination om två veckor så då skulle vi prata mer om hans kinder.

Idag ska vi förmodligen träffa Carro och william. Sen ikväll blir det att hälsa på Loijsan, Emilia och Joni om vi får låna min brors bil. Igår hade jag och Joona myskväll med melodifestivalen. Rätt låt vann:) Både jag och J spelar sönder låten här hemma.

Lägger in lite bilder från senaste veckorna i nästa inlägg.