en liten lugn stund.

Colin sover middag och då är det lungt i stugan;) pratade med grannen och hon skulle mäta hur kallt det var i hennes lägenhet så vi har något att komma med. Men hon sa att dom hade kallt och att dom redan förra året hade anmält om det. Hm!

Loijsan och Emilia kommer hit ikväll och våra pojkvänner skulle tydligen på fest.

Nu ska jag passa på att umgås med min stora pojke medans lillebror sover.


Ny vagn!

Eftersom Colins gamla vagn började utlösa larm i butiker och att jag fick skäll av busschauffören för att vagnen va för lång så bestämde jag mig för att köpa en ny vagn till Colin. En lite mindre och smidigare. Min älskade mamma lånade oss pengar så nu står den nya vagnen i hallen. Joona tycker den är ful men den är så smidig och lätt att köra så jag är superglad:)


så här ser den ut:

BRIO SPIN


GOTT NYTT ÅR!

Hej på er!

Nu var det ett tag sen igen, hehe! Hinner inte sitta och skriva speciellt mycket nu för tiden.

Vad har hänt sen sist då?

Vi är friska och krya allihopa iallafall, Julen firades med massa mys och god mat. Pojkarna fick så fina julklappar och julgranen vill jag gärna ha kvar hela vintern. Så mysigt när den är tänd och det är mörkt ute.

På bostadsfronten så väntar vi fortfarande på svar om vi får lån eller inte. Ser inte så ljust ut och blir det ett nej så vet jag inte om vi kommer flytta eller bo kvar. Håll tummarna!

Just nu sitter jag, Oliver och Colin under ett täcke i soffan och kollar på barnprogram. Det är SVINKALLT i lägenheten och jouren vägrar komma om dom inte får in tre anmälningar från Olika grannar. Så på eftermiddagen tänkte jag be grannarna ringa in också. Pinsamt att störa dom på nyår men vi har mellan 17-18 grader här och det känns inte ok!

Ikväll ska jag och pojkarna träffa Loijsan och lilla Emilia för att fira det nya året:) Har lovat Oliver att han ska få vara vaken så länge han vill och somnar han innan tolvslaget så ska jag väcka honom så han får se fyrverkerierna.

Nu ska jag gå och duscha varmt och sen dricka lite kaffe.

Ha ett gott nytt år allihopa<3


Borde sova..

Egentligen borde jag sova vid det här laget men eftersom jag har skaffat mig en dålig vana att sova med Colin på dagen så är jag inte alls trött nu. Ligger iallafall i sängen...

Jag har spenderat strörsta delen av kvällen till att plugga (tack för hjälpen älskade Fannie). Middag bjöds det på hos mamma tidigare och Oliver blev kvar där.

Mammaledigheten är inte alls lika rolig utan Carro och William men idag var dom hemma så då åkte vi över och fikade lite:) Imorgon ska dom också vara hemma så då ska vi också ses. Vi har verkligen haft ett underbart mamma-år tillsammans och jag är så glad att jag lärt känna dig gumman!

Colin är lika mammig som vanligt och idag passade inte ens mormor när han blev trött. Han hänger i mig nästan jämt och igår fick han panik när jag skulle till tvättstugan. När jag kom tillbaka efter ca 10 min så kunde han knappt andas av all gråt:( Kan inte minnas att Oliver har varit såhär och det gör mig osäker om han känner sig otrygg eller något?
Det här har gjort att jag knappt vågar lämna honom och när jag ska till skolan så lägger jag honom innan jag går så att han inte märker att jag försvinner. Han är inte ledsen när han vaknar då men om han är vaken när jag går så blir han hysterisk. Jag vet att det är jätte viktigt att säga hej då till barnet när man går men det här sättet känns mindre smärtsamt både för mig och honom.
Han har verkligen riktig seperationsångest.

Nej nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen. Måste ta och storstäda imorgon också.

Älskade barn! här var dom inte gamla, Colin och William!

Mobilbloggar.

Bloggar från sängen just nu. Blev väldigt sent och stackars joona som ska upp kl 4 är fortfarande vaken. Nu ska vi iallafall försöka sova så godnatt. Puss

Nya tag!

Hellu!

Helgen känns som en dimma . Colin har haft hög feber, hosta och varit förkyld. Vi har varit  vakna på nätterna och sovit desto mer på dagarna.
Kom på mig själv med att inte ha duschat på hela helgen så efter en dusch idag kände jag mig som en ny människa. Colin är mycket bättre idag och det är jag så glad för. Fy vad jag har haft ont i hjärtat och oroat mig när han har varit så där dålig. Just nu röjer han i sitt rum och jag ska dricka lite kaffe eftersom jag börjar få huvudvärk. 
Om en liten stund är det dax att hämta storebror på dagis och sen kommer min älskade mamma hit och ska passa barnen medans jag är i skolan. Skulle ha skrivit en rgumenterande text tills idag, eller iallafall börjat men det har ju inte blivit av såklart så får åka lite tidigare till skolan så jag kan sitta i lugn och ro med texten.


En glad Colin alldeles nyss:)


Mitt fina luciatåg som står i fönstret:) Tycker att dom är så otroligt charmiga:)



Sjuk Boll:(

Vi hade en bra dag fram tills att Colin helt plötsligt blev super hängig och varm. Tog tempen och då låg den strax över 40 grader. Han har varit hängig hela kvällen och när alvedonen släppte så låg febern på 40.6:( Lilla älskade Colin!
Usch det gör så ont i hjärtat men han är såå tapper trots febern. Så fort det kommer musik på tv så diggar han till den och han har ätit och druckit lite också.
Nu sover han sött i våran säng och Joona började precis snarka i soffan bredvid här. Stackaren jobbar ju så mycket nu så han är helt slut på kvällarna.

Nu ska jag släpa in honom i sängen så jag hör tvn;)

Puss på er!

Plugg!

Hellu!

Igår hade vi en super mysig dag hemma hos Loijsan, Joni och Emilia.  Sina och Mio var på besök över dagen och det var så mysigt att få snosa på dom små! Emilia och mio är såååå goa!! äskade barn! Och både Sina och Loijsan är så fräscha för att precis har fått barn! så fina mina flickor!

Nu sover Colin lunch och jag MÅSTE plugga! Uhh det är så svårt det här och tills på måndag måste man ha kommit igång ordentligt. SKa ta lite kaffe och försöka koncentrera mig så jag säger bye bye så länge!


Ikeatripp!

Hellu!

Idag vaknade båda barnen vid 6 och då orkade jag knappt öppna ögonen. Men Colin var verkligen inte utvilad så jag la honom igen och då sov han till kl 8. Jag slumrade till på soffan medans Oliver kollade på barnprogram och den halvtimmen gjorde väldigt mycket.
När Colin vaknade så badade barnen och sen åt vi frukost. Nu sover Colin igen och när han vaknar så ska jag, Marie och pojkarna ta en tripp till ikea. Behöver nya värmeljus och lite andra småsaker. Tänkte också åka förbi toysrús och kolla lite julklappar. Mys:)

Igår när Joona kom hem så hade han köpt två presenter till mig. En ny hårfön (min gick sönder för ett tag sen) och ett planeringsblock som jag kan ha i skolan! Oh vad glad jag blev! Tack mitt hjärta<3<3

Nu ska jag och Oliver spela kalleha:)

ha en bra dag<3